Ervaringen

van klanten

Fantastisch!

Hoi Elisabeth! We moeten de selectie nog doen voor het album maar we wilden je eerst even laten weten dat wij de foto's echt fantastisch vinden... We hebben zeker favorieten voor in het album, ik denk dat de uitdaging vooral ligt in het uitzoeken van die ene foto voor aan de muur. Echt, wat ben jij goed in trouwfotografie! Vooral ook de momenten die je gepakt hebt, elke keer als ik de foto's bekijk zie ik weer nieuwe dingen maar dan ook de dingen die we zelf niet bewust meekregen. Geweldig gedaan. Tjebbe en Sabrina

 

WAUW

WAAUUUWWW! Wat een prachtige foto's! We kunnen niet wachten op de andere foto's! En het fotoalbum natuurlijk ;-)

Echt, onwijs mooie foto's (te enthousiast haha)

Onwijs bedankt voor de foto's en dat je deel uit hebt willen maken van onze mooie dag! We kijken terug op een fijne samenwerking, je deed het super met ons neefje en nichtje. Onze complimenten!

Groeten,

Niels en Yvonne de Boer ;-)

Niewsgierig

Hej Elisabeth,

Wauw, we zijn ontzettend nieuwsgierig naar de foto's. De preview was al geweldig
Nogmaals superbedankt voor je aanwezigheid op onze trouwdag!
Hartelijke groet,

 

Hielke en Liesbeth

Algemene Voorwaarden

Boekt u een fotoshoot bij Elisabeth Fotografie, dan gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Elisabeth Fotografie streeft erna om de foto’s binnen 2-6 weken te leveren.
Elisabeth Fotografie maakt van iedere fotoshoot een blog/nieuwsbericht op deze website met daarin een aantal foto’s. Wilt u niet in een blog verschijnen geef dit dan tijdens of voor de fotoshoot aan.
Fotobestanden komen afgeschermd alleen voor u als klant online te staan. Deze kunt u tot 6 weken na datum downloaden. Daarna verdwijnt het album weer van internet.

Elisabeth Dijkstra, van Elisabeth Fotografie, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 20 april  2018.

Contactgegevens:

Elisabeth Dijkstra
Georg van Saksenstraat 40, 9079 KH Sint Jacobiparochie

Persoonsgegevens die Elisabeth Fotografie kan verwerken:
Elisabeth Fotografie verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van Elisabeth Fotografie haar diensten.

 

Gegevens zoals uw:

– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Gegevens over uw activiteiten op onze website
– Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die Elisabeth Fotografie kan verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Elisabeth Fotografie kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat Elisabeth Fotografie zonder die toestemming persoonlijke gegevens heeft verzameldt over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@elisabethfotografie.nl, dan verwijderd Elisabeth Fotografie deze informatie direct.

 

 

Doel van gegevens verzameling van Elisabeth Fotografie:

– Te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Om bestelde fotoproducten bij u af te leveren

 

Hoe lang bewaardt Elisabeth Fotografie uw persoonsgegevens:

Elisabeth Fotografie bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Personalia > 2 jaar
Adres > 2 jaar

Delen van persoonsgegevens met derden:
Elisabeth Fotografie verstrekt geen gegevens aan derden.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Elisabeth Fotografie en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die Elisabeth Fotografie van u beschikt in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevens overdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@elisabethfotogrfie.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Persoonsgegevens beveiligen
Elisabeth Fotografie neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met via info@elisabethfotografie.nl

Wilt u meer weten over de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en wat er wel en niet mag aan data mag worden verwerkt ?

Bezoek dan de website van de Autoriteit Persoonsgegevens

 

Follow Us

 

UA-11197444-1