Ervaringen

van klanten

Fantastisch!

Hoi Elisabeth! We moeten de selectie nog doen voor het album maar we wilden je eerst even laten weten dat wij de foto's echt fantastisch vinden... We hebben zeker favorieten voor in het album, ik denk dat de uitdaging vooral ligt in het uitzoeken van die ene foto voor aan de muur. Echt, wat ben jij goed in trouwfotografie! Vooral ook de momenten die je gepakt hebt, elke keer als ik de foto's bekijk zie ik weer nieuwe dingen maar dan ook de dingen die we zelf niet bewust meekregen. Geweldig gedaan. Tjebbe en Sabrina

 

WAUW

WAAUUUWWW! Wat een prachtige foto's! We kunnen niet wachten op de andere foto's! En het fotoalbum natuurlijk ;-)

Echt, onwijs mooie foto's (te enthousiast haha)

Onwijs bedankt voor de foto's en dat je deel uit hebt willen maken van onze mooie dag! We kijken terug op een fijne samenwerking, je deed het super met ons neefje en nichtje. Onze complimenten!

Groeten,

Niels en Yvonne de Boer ;-)

Niewsgierig

Hej Elisabeth,

Wauw, we zijn ontzettend nieuwsgierig naar de foto's. De preview was al geweldig
Nogmaals superbedankt voor je aanwezigheid op onze trouwdag!
Hartelijke groet,

 

Hielke en Liesbeth

Vrijgezellenfeest

Willen jullie je vriendin (en jezelf!) een onvergetelijke dag bezorgen? Dat kan dat bij ons met een professionele fotoshoot waarbij je je een topmodel zult voelen! Iedereen houdt er ook nog eens prachtige foto’s aan over, die je daarna aan iedereen kan showen. De fotoshoot kan zo uitgevoerd worden als jullie zelf in gedachten hebben: een glamourshoot, fashionshoot of portretfoto’s.

Deze keuzes kunnen vooraf besproken worden of op de dag zelf. Ieder bepaalt zijn eigen stijl van op de foto gaan. Bij een Glamourshoot zal je sexy in beeld worden gebracht met een mysterieuze tint, Ik doe niet aan ordinaire foto’s, ook bij ‘sexy’ foto’s is de foto geschikt om zo aan de muur in de huiskamer te hangen. Een Fashionshoot is een opvallende foto met uiteraard de nadruk op mooie kleding die je zelf kan meenemen of van ons mag lenen. Houd er wel rekening mee dat onze kleding bijna allemaal maat S, M of L is.

Visagie:
Tijdens de fotoshoot is er een visagiste aanwezig, die jullie allemaal als echte modellen zal opmaken.

Foto’s:

Tussen 2 en 4 weken na de shoot ontvangen jullie een link met de foto’s. Deze kun je af laten drukken of gebruiken voor je Facebook of andere social media websites.

Fotomateriaal:
In het pakket zitten 10 foto’s voor de toekomstige bruid en 6 voor de andere gasten p.p. . De foto’s ontvang je digitaal via je mailadres.

Onze fotostudio is zeer ruim en modern, er is een ruime toilet aanwezig waar je je tevens kunt omkleden. Onze

Catering:

Het is mogelijk om gebruik te maken van onze catering tijdens het vrijgezellenfeest. Hierbij kun je denken aan:
Slagroomsoesjes, mini pizza’s, Frisdranken, Wijnen, Borrelhapjes

Informeer naar de mogelijkheden,

 

 

 

Follow Us

 

UA-11197444-1