Menuclose

Boudoir fotoshoot

Gisteren mocht ik deze schitterende dame opmaken en fotograferen. Een boudoirshoot is niet alleen voor vrouwen met maatje S. Een boudoirfotoshoot is voor alle vrouwen! Kijk eens hoe mooi ze is!

Een Boudoirshoot kun je voor jezelf maken of cadeau geven aan je partner. Je neemt meerdere setjes mee naar de fotoshoot en samen kiezen we welke setjes we bij iedere fotosetting gebruiken. Je beslist zelf hoe sexy je gefotografeerd wilt worden. Bekijk hier alle informatie over boudoirfotoshoots door Elisabethfotografie

Ik heb toestemming om deze foto’s online te plaatsen. Uiteraard wordt dit ook met jou besproken en kun je ervoor kiezen je foto’s niet online te laten zetten.

BOUDOIR fotoshoot

 Bekijk hier een speciale pagina over Boudoir
KLIK HIER

Wil jij je partner verrassen met prachtige (sexy) foto’s? Of gewoon mooie elegante foto’s van jezelf?
Bij een boudoir fotoshoot zorgen we ervoor dat we prachtige poses kiezen waarin jou lichaam het mooiste naar voren komt. Met een prachtige glamour photoshopbewerking krijg je de prachtigste en spannendste foto’s
Ook Mannen kunnen een boudoirshoot boeken. Een Mannelijke boudoirshoot wordt steeds vaker geboekt.

Omdat ik tevens gediplomeerd visagiste ben, verzorg ik de make-up en hairstyling. Zo hoef je niet aan een heel team in mijn studio te wennen.  Je werkt de gehele shoot met mij. 

Ik coach je tijdens de shoot voor de mooiste poses en gezicht uitdrukkingen.

In de studio staat voor een boudoirshoot standaard een bed voor mooie poses op een bed. Daarnaast worden er verschillende kleuren achtergrond gebruikt. Een afwisselend eindresultaat is wel zo leuk!

Voor meer informatie kunt u deze site bezoeken (KLIK)

Uw email is verstuurd! BedanktEr ging iets mis, probeer opnieuw
UA-11197444-1
Chat openen
Heeft u een vraag over een fotoshoot?
Hallo, Ik ben Elisabeth.
Kan ik u helpen bij het maken van uw keuze?